Design functies.

Mach3Blocks websites zijn snel, veilig en worden automatisch technisch zeer goed onderhouden. Bijna alles is mogelijk. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende beschikbare functies. Lees meer over de voordelen

Bouwen met blokken

Bouwen met blokken gaat sneller en werkt beter. Verfijn jouw website vervolgens met elementen en de geavanceerde opmaakmogelijkheden.

Bouwen met blokken

Templates

Start met een leeg canvas of maak gebruik van de kant-en-klare templates. Onze templates kun je gratis gebruiken en uitbreiden met wat je maar wil.

Templates

Responsive

De websites die je met Mach3Blocks bouwt zijn standaard responsive en werken daardoor op de verschillende devices perfect.

Responsive

Afbeeldingen

Foto's maken de website! Mach3Blocks beschikt over geavanceerde functies om jouw foto's perfect weer te geven op de website.

Meer over afbeeldingen

Effecten

Voeg dynamiek toe aan jouw website met bijvoorbeeld het parallax effect. Ieder blok met een achtergrond-afbeelding kun je hiermee voorzien.

Mouse-over states

Creëer je eigen mouse-over effecten voor een subtiele gebruikersinteractie. Bepaal de duur en het effect met een paar simpele klikken.

Menu's

Bepaal de navigatie van jouw website, het aantal te tonen niveaus, het startpunt en de opmaak.

  • Hamburgermenu configurator
  • Submenu met iconen
  • Menu met drie niveaus
  • Bigmenu voor grote websites

Onepagers

Bouw complete websites of eenvoudige onepagers voor een hogere conversie en het vertellen van een verhaal.

  • Onepagermenu
  • Buttons en links naar blokken
  • Automatische scrollfunctie

900+ Google Fonts

Je beschikt in Mach3Blocks over 900+ Google Fonts. Bepaal het lettertype per heading, tekst en button. Doe dit centraal in het thema of pas een lettertype toe per element.

Werken met lettertypes

Thema's

Configureer per website het thema zodat de opmaak zoveel mogelijk centraal geregeld is. Zo krijg je prachtige en consistente websites.

Vormgeven met thema's

Zoekfunctie

Voeg een zoekfunctie toe aan jouw Mach3Blocks websites. De slimme zoekfunctie werkt supersnel en met een resultatenoverlay in plaats van een resultatenpagina.

Online Magazine

Bouw je eigen online magazines inclusief een prachtige lineaire presentatie. Online Magazines kunnen standalone geplaatst worden onder een eigen url, maar ook als onderdeel van een andere website.

Meer over Online Magazines

Galerijen

Met galerijen kun je prachtige overzichten met foto's realiseren. Ideaal voor situaties waarbij je meerdere foto's wil laten zien over een bepaald onderwerp. 

Meer over galerijen