Eenvoudig te beheren.

Ontdek de vrijheid van moeiteloos websitebeheer met Mach3Blocks! Onze geavanceerde sitebuilder stelt je in staat om jouw online aanwezigheid te beheren met het grootste gemak en zonder gedoe.

In page editing

Intuïtieve interface

Met Mach3Blocks heb je geen technische achtergrond nodig om jouw website te beheren. Onze intuïtieve interface maakt het eenvoudig om pagina's toe te voegen, inhoud te bewerken, afbeeldingen te uploaden en meer, alles met slechts een paar klikken.

Mockup drie smartphones

Mobielvriendelijk

Met Mach3Blocks hoef je je geen zorgen te maken over de mobiele ervaring van jouw website. Onze sitebuilder zorgt automatisch voor een responsief ontwerp, waardoor jouw website er geweldig uitziet en perfect werkt op alle apparaten.

Code

Geen gedoe met code

Vergeet ingewikkelde code en complexe scripts - bij Mach3Blocks doen we het zware werk voor jou. Onze sitebuilder genereert automatisch schone en gestructureerde code, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het maken van geweldige inhoud.

In page editing v2

In-pagina-bewerking

Met onze real-time voorbeeldweergave zie je direct hoe jouw wijzigingen eruitzien voordat je ze publiceert. Dit stelt je in staat om snel en gemakkelijk aanpassingen te maken en de perfecte look voor jouw website te vinden.

Contact hero

Deskundige ondersteuning

Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan staat ons vriendelijke en deskundige ondersteuningsteam altijd voor je klaar om je te helpen. We bieden snelle en effectieve hulp, zodat je snel weer aan de slag kunt.