Extranet website.

Met Mach3Blocks bouw je supersnel een veilig extranet. Sluit jouw Mach3Blocks website af en geef een selecte groep gebruikers toegang. De informatie binnen de extranet website is enkel toegankelijk voor de groep gebruikers die een gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Deze inloggegevens kun je zelf aanmaken in Mach3Blocks.

Gebruikersbeheer.

Maak een lijst met gebruikers die toegang hebben tot jouw extranet. Gebruikers kunnen eenvoudig aan-/uitgezet worden.

Bouwen met blokken.

Net zoals "normale" Mach3Blocks websites bouw je ook een Mach3Blocks extranet met blokken. 

Beveiligde bestanden.

Alle bestanden binnen jouw Extranet zijn beveiligd zodat deze alleen na inloggen kunnen worden bekeken of worden gedownload.

Vertrouwde omgeving

Ons afgesloten extranet is een vertrouwde en betrouwbare omgeving waar je veilig informatie kunt delen met een groep gebruikers. De toegang is strikt beperkt tot geautoriseerde gebruikers. Voeg eenvoudig zelf nieuwe gebruikers toe en geef deze toegang tot het extranet.

Bestanden delen

Binnen de extranet website kun je links naar bestanden (pdf, doc, xls, etc.) plaatsen. Deze bestanden/links werken enkel na inloggen op het extranet. De links zijn indien bekend niet direct opvraagbaar wanneer een gebruiker niet ingelogd is in het extranet.

De gehele website afsluiten

Wanneer een website is "afgesloten met login" dan is de gehele website pas na inloggen beschikbaar. Het is niet mogelijk om een gedeelte van de website af te schermen. In dat geval raden we aan om een openbare website te publiceren EN een afzonderlijke extranet/afgesloten website.