Blockwise header Blockwise header

Het Mach3Blocks extranet

Met Mach3Blocks bouw je supersnel een veilig extranet. Sluit jouw Mach3Blocks website af en geef een selecte groep gebruikers toegang.

  • Super flexibel zelf te bouwen
  • Content delen aan een groep gebruikers
  • Downloads aanbieden achter een login
  • Maak je eigen smoelenboek

de voordelen

Met Mach3Blocks bouw je heel eenvoudig een prachtig extranet. Je kunt het extranet volledig flexibel zelf indelen. Bouw een nieuwsoverzicht, een downloadsoverzicht en een smoelenboek.

Veilig

Jouw Mach3Blocks extranet is zonder inloggen niet te raadplegen door bezoekers. Alle content, waaronder bestanden, zijn beveiligd en kunnen enkel bekeken worden na inloggen.

FLEXIBEL

Een Mach3Blocks extranet is volledig flexibel zelf in te delen. Zonder tussenkomst van techneuten bouw je met blokken en collecties prachtige pagina's en overzichten.

Betaalbaar

Met een Mach3Blocks extranet beschik je over een superbetaalbare oplossing. Er zijn geen techneuten nodig bij de bouw en daardoor bespaar je heel veel geld.

Supersnelle extranetten.

Mach3Blocks is bedacht met snelheid als uitgangspunt.
Niet alleen qua bouwen maar de websites zelf laden ook extreem snel.

RAZENDSNEL BOUWEN
Door het slimme blokkensysteem van Mach3Blocks bouw je supersnel prachtige websites.

GOED PRESTERENDE WEBSITES
Dat komt omdat Mach3Blocks statische pagina's voor jou genereert die volledig geoptimaliseerd zijn, zodat deze supersnel laden.

PAGESPEED OPTIMALISATIE
Mach3Blocks websites zijn automatisch geoptimaliseerd voor Google Pagespeed. Dit zorgt voor de randvoorwaarden voor een hoge score.

Feature Blockwise - supersnelle websites