Oplossingen.

Met Mach3Blocks kun je verschillende soorten websites bouwen. Websites met meerdere pagina's, onepager websites voor landingspagina's en online magazines. In combinatie met Mach3Cart kun je daarnaast websites bouwen met verkoopfunctie.

Multipage website

Bouw websites voor bedrijven, stichtingen en zzp-ers. Deze websites kunnen worden voorzien van een onbeperkt aantal pagina's. De navigatie bestaat uit een uitgebreid hoofdmenu met maximaal drie niveau's.

Onepager website

Bouw krachtige landingspagina's gebaseerd op het onepager principe. Een onepager website bestaat uit één pagina. De verschillende onderdelen van de pagina worden getoond in het menu zodat de bezoeker snel door de pagina kan klikken.

Online Magazine

De online magazine website heeft een bijzondere lineraire navigatie. Dit type website is erg geschikt voor het vertellen van een verhaal waarbij de bezoeker liniaire wordt meegenomen. De navigatie wordt onderaan de pagina getoond met afbeeldingen.

Extranet website

Met een extranet website kun je een bepaalde groep gebruikers toegang geven tot de informatie op de website. Na inloggen wordt de website getoond aan de bezoeker en kan deze de informatie bekijken en downloaden.

Maatwerk 

Met Mach3Blocks kunnen verschillende soorten websites gebouwd worden zonder enige technische kennis. De websites kunnen worden uitgebreid met maatwerk wensen. Maatwerk bestaat uit: eigen blokken html/css, javascript functies, collecties en databasekoppelingen.